Ahoj,si tu poprvé? Pokud ano,tak se nejdřív koukni --> tady
Doufám že se ti tu bude líbit :))

středa 15. ledna 2014

The Carrie diaries ♥♥


Čaute..Je tu můj (poprvé) přednastavený článek...
Doufám že se nic nepokazilo a že zrovna teď je středa.. :DD Jelikož jsem prostě v sobotu měla tak nějak "psací" náladu,tak jsem napsala hned dva články..Jeden jsem zveřejnila už v sobotu a druhý teď..

Nějak teď vůbec nic nestíhám,snažím se pořád jen učit abych měla vysvědčení bez trojek kvůli přijetí na střední školu..No zatím mi to vychází..Naštěstí už jen tenhle týden a bude to snad zamnou..

Dost keců a jdeme na to!

Komedie / Romantický
USA, 2012, 13x45 min

Komediální seriál o začátcích Carrie Brashawové (Anna Sophia Robb).
Píše se rok 1984 a život 16. leté Carrie není zrovna jednoduchý.Po smrti její matky je Cariina mladší sestra Dorrit (Stefania Owen) celkem nezvladatelná a její otec Tom (Matt Letscher) jen zřídka zvládá výchovu dvou dospívajících teagenerek.
 Náročné chvíle Carrie ulehčují její přátele: sladká a usilovná Mouse (Ellen Wong),sakrasticka a sebejistá Maggie (Katie Findlay) a citlivý Walt (Brendan Dooling). Život na předměstí v Conecticatu je však příliš jednoduchý na to,aby Carrie pomohl se odpoutat od jejích každodeních starostí.Carriiným jediným snem je dostat se z města pryč,a to i v tedy,kdy do školy přijde nový student Sebastian (Austin Butler),který svým vzhledem a chováním rychle upoutá Carriinu pozornost.Když Tom najde Carrie místo stážistky v právnické firmě na Manhattnu,dívka neváhá a souhlasí.Dokonalost New Yourku Carrie otevírá oči a změní její pohled na svět.Zdrojem její inspirace se stane Larissa (Freema Agyeman),stylová editorka magazínu Interview,která stojí v centru jedinečné kultůry a setkává se se slavnými osobnostmi.Na Carrie čeká v městě spoustu zajímavých příležitostí a nových lidí..

A více už vám neprozradím,jelikož pak by pro vás seriál neměl žádný smysl..Pokud se vám zalíbil tak stáhnout se dá na ulož.to. V Americe seriál vychází každý pátek (až na nějaké vyjímky) a u nás se většinou dá stáhnout kolem úterý a středy následujícího týdne..
Zde můžete sledovat kdy jaký díl vychází..
Blog o seriálu je tady ..



Žádné komentáře:

Okomentovat