Ahoj,si tu poprvé? Pokud ano,tak se nejdřív koukni --> tady
Doufám že se ti tu bude líbit :))

pátek 27. září 2013

Movie.. ♥♥♥

Mám ráda, když mi někdo doporučí film a trefí se přímo do mého gusta. Tip na tento film jsem našla u jedné blogerky a film mě prostě uchvátil. Posledních asi dvacet minut jsem probrečela jak nikdy. Byl to podle mě hrozně dojemný film. Ale o čem vlastně je, to se dozvíte za chvíli.

Romantický a zároven dramatický film byl natočen v roce 2012 ve Velké Británii..  Zaujal příběh, ačkoli možná podobných filmů je mnoho a konec se dá předpovídat. Avšak velmi Vám ho doporučuji. Ale prostě když se nad tím zamyslíte a vcítíte se do těch postav, jak se museli v dané těžké situaci cítit, tak to prostě ve vás snad musí vyvolat emoce, nebo ne?
 
 
 Hlavní postavou filmu je sedmnáctiletá Tess, kterou si zahraje půvabná Dakota Fanning. Zbožňuje život, bohůžel jí diagnostikují smrtelnou nemoc. Ví, že nemá příliš času a proto chce poslední chvíle svého života využít na plno. A chce zažít vše, co by podle ní měl normální teenager zažít. A tak si sepíše seznam, na kterém se objeví třeba drogy, první sex, řízení auta, apod. Chce poznat i svou první lásku, ovšem jako každý ví, to prostě musí přijít samo. Po hádce s nejlepší kamarádkou se náhodou na vedlejší zahradě seznámí se sympatickým Adamem (toho hraje Jeremy Irvine). Pro Adama je Tess velmi tajemná a zajímavá mladá slečna. Všem zřejmě dojde, že se do ní velmi rychle zamiluje. A tess to cítí stejně. Bohůžel Tessiin zdravotní stav se příliš rychle zhoršuje a rakovinu má již v celém těle. Její starostlivý otec se velmi trápí a je rakovinou posedlý a snaží se najít léky. Její matka je pravý opak otce. Drží se spíš v ústraní co se týká této nemoci. Tess už se velmi silně začínají projevovat záporné projevy této nemoci a...jak to bude pokračovat dále, se dozvíte ve filmu.
 
Online se dá s titulkama shlédnout zde ...

2 komentáře:

  1. Film má i videoklip, od Ellie Goulding - I know you care. Moc pěkný, existuje i dance mix - Triad dragons remix.

    OdpovědětVymazat